Kabeh Kategori

Nasi Kukus
Nasi Kukus

Peralatan masak kanggo pemanasan kanthi gas lan listrik.Digawe saka stainless steel, bisa digunakake kanggo ngukus beras, roti, lan panganan laut. Cocog kanggo kantin gedhe kayata hotel lan restoran.

KULIT Luwih>
Kompor Gas
Kompor Gas

Tungku gas vertikal digawe saka stainless steel, gampang operate, higienis lan gampang kanggo ngresiki, aman lan hemat energi. Kanthi 4/6/8/10 burner.

KULIT Luwih>
Meja kerja
Meja kerja

Digawe saka stainless steel, iku ayu lan higienis, karat-tahan, asam-bukti, alkali-bukti, bledug-bukti, anti-statis, lan bisa nyegah bakteri saka akeh. Iki minangka meja kerja sing paling cocog kanggo pawon.

KULIT Luwih>
Kulkas Pawon
Kulkas Pawon

Freezer multifungsi khusus kanggo pawon. Iku trep kanggo nyimpen macem-macem bahan, sayuran bisa tetep seger, lan daging bisa beku.

KULIT Luwih>
Tampilan Kue
Tampilan Kue

Ana rong jinis pendinginan langsung lan pendinginan hawa, biasane digawe saka stainless steel lan marmer, asring digunakake ing toko kue, toko panganan lan toko liyane.

KULIT Luwih>
Bain Marie
Bain Marie

A jinis anyar saka tampilan lan dodolan peralatan kanggo pasugatan lan soups. Utamane gumantung ing suhu banyu kanthi ora langsung njamin suhu sing cocog kanggo macem-macem masakan, sup lan bubur.

KULIT Luwih>
Sink
Sink

Digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, macem-macem spesifikasi bisa disesuaikan, digunakake kanggo ngresiki sayuran lan peralatan makan ing pawon.

KULIT Luwih>
Tampilan Showcase
Tampilan Showcase

Pilihan saka cooling refrigerated utawa online-cooled, kaya lemari ngarep kaca, bisa digunakake kanggo nampilake omben-omben.

KULIT Luwih>

Video

Shanxi Ruitai Kitchenware Co., Ltd. diadegake ing Desember, 2009, minangka produsen profesional sing melu riset, pangembangan, produksi, penjualan lan layanan peralatan pawon.

Video perusahaan
Muter video

Babagan awake dhewe

LEBIH LANJUT>
  • Pambuka Company01
    Pambuka Company

    Shaanxi Ruitai Kitchen nyedhiyakake peralatan katering kanggo hotel, restoran, lan kantin wiwit taun 2009. We offer solusi customizable, prioritas kualitas lan nawakake technical support profesional kanggo njamin kepuasan. Tujuan kita yaiku mimpin industri.

  • Certificate02
    Certificate

    Kita bangga ngumumake manawa perusahaan kita duwe pirang-pirang sertifikasi lan penghargaan sing mbuktekake profesionalisme lan kualitas layanan sing apik. Sertifikasi kita kalebu ISO 9001, ISO 14001, lan ISO 45001, sing nuduhake kepatuhan kita karo standar internasional babagan produksi, manajemen, lan layanan, lan komitmen kita kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu, ramah lingkungan, lan aman kanggo pelanggan.

  • Team03
    Team

    Tim profesional dinamis kita kalebu insinyur, perancang, salespeople, lan staf layanan pelanggan, sing kerja sama kanggo menehi solusi inovatif. Kanthi fokus ing sinau lan inovasi, kita terus nambah produk lan layanan kanggo nyukupi panjaluk pasar lan umpan balik pelanggan.

  • Kasus&Efek04
    Kasus&Efek

    Tim layanan pelanggan banget profesional lan darmabakti, nyedhiyakake dhukungan sing apik kanggo klien sajrone proyek kasebut. Kinerja sing luar biasa wis entuk pujian lan kepuasan sing dhuwur saka klien, ngluwihi pangarepan lan nyopir sukses perusahaan.

  • Pambuka Company
  • Certificate
  • Team
  • Kasus&Efek
Klien Koperasi&Pameran

Koperasi Klien & Pameran

Kita melu akeh pameran industri domestik lan internasional ing taun kepungkur kanggo nampilake produk lan layanan, kalebu Pameran Peralatan Hotel Internasional, Pameran Peralatan Restoran Internasional, lan Pameran Katering Internasional China. Produk lan layanan kita entuk pangenalan lan pujian saka para pelanggan lan pameran. Kita wis nggawe kerjasama jangka panjang lan stabil karo pelanggan saka macem-macem industri, nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, dhukungan teknis profesional, lan layanan sawise dodolan. Perusahaan kita bakal terus njunjung konsep layanan sing berorientasi pelanggan lan nggarap luwih akeh mitra kanggo tuwuh lan berkembang.

LEBIH LANJUT>
onlineNYAMBUNG